Revisor Silkeborg

Vi ønsker at skabe et moderne revisionsfirma, hvor kunderelationen er i fokus. Det er vores målsætning at kunden og den ansvarlige statsautoriseret revisor skaber et tæt samarbejde, så kunden til hver en tid modtager den mest optimale rådgivning og sparring, hvor det faglige niveau er i højsædet.

SKAT

Hos os er det vigtigt at vores kunder ikke frygter SKAT eller et besøg fra dem. Med vores skattemæssige assistance sikrer vi, at skattelovgivningen overholdes, og at betalingen af SKAT bliver optimeret inden for lovens rammer. Vores mål er, at vores kunder betaler deres SKAT og moms, som de er forpligtet til, således at de ikke betaler for meget eller for lidt.

Få flere informationer om SKAT her: SKAT

Regnskab

Vi udarbejder interne og eksterne årsregnskaber samt koncernregnskaber for selskaber, personligt drevne virksomheder med flere. Udover dette kan vi assistere i processen med udarbejdelsen af perioderegnskab, budgetkontroller og regnskabsanalyser, på den måde sikre vi at vores kunder har et klart overblik over deres økonomiske situation. 

Vi udarbejder vores regnskaber ved brug af et moderne internationalt it-værktøj, som er udbudt af FSR. Det sikre at vores udarbejdede materiale overholder Årsregnskabslovens regler og giver regnskabsbrugeren de fornødne informationer. 

Vores målsætning er at udarbejde solide regnskaber med valide informationer, så kunden opnår mest muligt for pengene. 

Læs mere om vores produkt og kvalitet her: Regnskab

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning i form af sparringspartner for vores kunder i forhold til økonomiske og ledelsesmæssige områder såsom: 

  • Iværksætterrådgivning
  • Budgettering
  • Investeringsrådgivning
  • Strategisk udvikling
  • Omstrukturering 
  • Generationsskifte
  • Køb og salg af virksomheder 

På baggrund af vores direkte arrangement i den ydede assistance ser vi ofte optimeringspotentiale. Gennem vores medlemskab af Kreston Danmark, kan vi sparre med eksperter, som kan assistere,  hvis der skulle opstå komplekse problemstillinger. 

Læs mere her: Rådgivning

Revision

Vores kernekompetencer er med sikkerhed revision, review og andre erklæringer. Vores organisationsstruktur er flad, hvilket betyder, at alle revisorer kommer tættere på dagligdagen og forstår kundernes forhold bedre. Dette giver en mere proaktiv rådgivning og øger mulighederne for at målrette udfører revisionen både konstruktivt og målrettet. Gennem det nære kendskab gør, at vi er opmærksomme på ændringer i de forskellige lovgivninger, hvilket er en fordel for kunden. 

Vores autoriserede revisorer deltager aktivt i alle revisionens aspekter, som gør at revisionen udføres i et minimalt omfang efter firmastandarder, men mere efter et individuelt kundetilpasset tilgang. 

Vi arbejder ud fra et Dansk udviklet revisionsværktøj, som sikre at vores arbejde bliver udført til tiden og efter de gældende revisionsstandarder og lovgivning. 

 Vi er ikke underlagt nogen omfangsrige kædestandarder, det betyder at vi udfører arbejdet alene, ud fra hvad der kræves i henhold til lovgivningen i Danmark og EU, hvilket er en fordel for kunden. 

Læs mere om vores revisionsservice her: Revision

Så står du og mangler du hjælp fra en autoriseret revisor til udarbejdelse af regnskab i Silkeborg, så kontakt os i dag.  

 

Sådan er vi..

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor.

Nysgerrige

Så vi sætter os helt ind i dine og din virksomheds forhold.

Grænsesøgende

Vi finder de optimale løsninger for dig.

Skarpe

Kniven holdes skarp ved deltagelse i undervisning og censorarbejde.

Ærlige og retskafne

Så rend et andet sted hen, hvis den står på skatteunddragelse og -ly.

Topmoderne

De bedste systemer i branchen. Og hurtig med nye tidsbesparende redskaber.

Tillidsbaserede

Tætte rådgivere, kan som du spare med om en lang række erhvervsrelaterede forhold – ikke kun revision.

Kontaktskabende

Gennem omfattende netværks kontakter for at dække dine behov og i mellem kunder, når én kunde kan løse en anden kundes behov.

Frie fugle

Men samtidig del af et fællesskab med 21.000 ansatte på verdensplan i over 110 lande.

Hvem møder du i Silkeborg?

Vi har kontorer i hele verden. I vores Silkeborg afdeling møder du disse personer.

Jens Villemann

Thomas Weiss Bækby

Jeppe Birk Laursen

Mohamed Osman

Mobil: : 42 47 39 19

moo@krestonsr.dk

Læs mere om os her

Janni Becker Edal

Mette Villemann

Mikkel Lund Lorenzen

Kontakt os idag..

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring dit regnskab?